Byg Garanti

     Private & erhverv

        Uforpligtende tilbud

​Skal I bygge om eller bygge nyt?

Vi giver jer gerne et godt tilbud

Montering af vinduer og døre af kompetent firma

Vi kan hos Byggefirmaet Elmholt ApS løse alle opgaver, når det kommer til udskiftning og montering af vinduer og døre for kunder i Herning, Holstebro, Ikast, Vildbjerg og omegn.

Har dine vinduer og døre udtjent sin levetid, kan vores tømrere rådgive dig, så du vælger de rette vinduer og døre ud fra dit behov og ud fra, hvilket stilmæssigt udtryk dit hus skal have. Før montering af vinduer er det vigtigt, at du er helt sikker på hvilken stil du ønsker.

Opmåling af vinduer og døre

Ønsker du nye vinduer og døre på et bestemt tidspunkt, er det en god ide at være ude i god tid, da leveringen heraf kan være helt op til 6-8 uger.

For at vi kan give dig et uforpligtende tilbud på montering af vinduer eller døre, tager vi altid ud og opmåler op. Herved sikrer vi os først og fremmest, at målene er rigtige, og at dine forventninger til vinduesmontering bliver opfyldt. Vi arbejder altid målrettet efter, at du får lige præcis det resultat, du ønsker ved montering af vinduer.

Vi kan isætte alt fra træ, træ-alu til plastik vinduer og døre, og vi fortæller dig også gerne om fordelene ved de enkelte vinduestyper, så du kan træffe den rette beslutning ved montering af vinduer. Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker nyt tag, en tilbygning eller andet tømrerarbejde.​

Kontakt os og få en pris på montering af vinduer

Går du med overvejelserne om at udskifte dine døre eller dine vinduer, så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Ring og få en pris på telefon 28 29 29 09 eller skriv til vores e-mail ne@byggefirmaet-elmholt.dk.

Vi er medlem af

​Byggefirmaet Elmholt ApS

​Tlf.: +45 28 29 29 09