​Skal I bygge om eller bygge nyt?

Vi giver jer gerne et godt tilbud

​Vi udfører tagrenovering, udskiftning af tag, lægger nyt tag
​og meget andet tagarbejde

​Uanset om huset trænger til et nyt tag eller en tagrenovering, kan vi hjælpe dig. Hos Byggefirmaet Elmholt ApS findes der ingen begrænsninger på din ønskede opgave, og vi går altid ud fra en grundig dialog, så vi får afstemt dine forventninger til vores tagarbejde.

Da vi har base i Herning, har vi mange kunder herfra og i byer som Vildbjerg, Ikast og Holstebro – men kører naturligvis også gerne udenfor disse områder.

Hvornår kan der være brug for renovering af tag?

Vi udfører også tagreparation, hvis det f.eks. har været udsat for stormskade. Vi har bl.a. haft rigeligt at se til, efter den omtalte decemberstorm ”Bodil”, som på mange måder har efterladt ødelæggelser på de danske ejendomme i 2013.

Derudover udfører vi ikke kun tagarbejde på hus, men kan også lægge nyt tag på dit sommerhus, garage eller tilbygning. Udskiftning af tag kan fx forhøje ejendommens værdi, hvis I tænker på at sælge.

Der er mange muligheder for udskiftning af tag

I dag findes der et hav af valg- og farvemuligheder, når der skal vælges nyt tag. Her er det vigtigt at finde en type og farve, som passer til resten af huset. Vi kan både komme med en billig løsning, fx tagpap, eller en dyrere og mere kompleks løsning, der har en god holdbarhed og er mere energivenligt.

De mest typiske tagtyper, vi lægger, er:

  • ​Betontagsten
  • Tegltag
  • ​Eternittag
  • Skifertag

​Før vi lægger nyt tag, lægger vi et undertag, som sikrer både god isolation og ventilation, så du undgår fugtskader i fremtiden.

Vores samarbejdspartnere​

Ved tagrenovering og udskiftning af tag lægger vi selv betontagsten og eternit, hvorimod vi får hjælp fra vores samarbejdspartnere til tegl og skifer. Skifer lægges i dag af smede og tegl af murere.

Vi udfører både energi- og tagrenovering

Vi udfører desuden energirenoveringer, hvis det eksisterende tag alligevel skal skiftes eller have en tagrenovering. Her løfter vi taget imellem 100-200 mm, så der kan fyldes op med isolering. Dette betyder, at kunden får en mere energimæssig løsning, som kan spare dem for store varmeomkostninger i fremtiden.

Alt efter tagets omfang og størrelse, kan vi forvandle dit gamle tag til et nyt og velfungerende på blot en til to uger med en professionel tagrenovering.

Hvad koster nyt tag? Kontakt os i dag!

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne eller for at få en pris på renovering af tag, er du velkommen til at kontakte os. Når vi har hørt mere om dit projekt, udarbejder vi gerne et tilbud på tagarbejde til dig.

Ring til os på telefon 28 29 29 09 eller skriv til e-mail ne@byggefirmaet-elmholt.dk. Vi kan også hjælpe med tilbygninger, døre og vinduer samt almen tømrerarbejde.​

Byg Garanti

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af

​Byggefirmaet Elmholt ApS

​Tlf.: +45 28 29 29 09