​Skal I bygge om eller bygge nyt?

Vi giver jer gerne et godt tilbud

Tilbygning der passer til husets stemning og indretning

Ønsker du også mere plads i hjemmet? Vi oplever tit kunder, som har brug for mere plads i huset, men måske ikke ønsker at flytte fra naboerne, området eller lignende. 

Derfor kan det være en god løsning at udvide huset med en tilbygning, så der bliver plads til flere børneværelser eller en stor, lys stue, hvor der er et godt lysindfald med vinduespartier og ovenlysvinduer.

Byggefirmaet Elmholt ApS kan opføre en tilbygning for dig og arbejder hovedsageligt for kunder i områderne omkring Herning, Holstebro, Ikast og Vildbjerg.

En tilbygning skal naturligvis matche den nuværende bygning, så det stilmæssigt hænger sammen. Her kan vi rådgive omkring de bedste valg og hente inspiration fra vores samarbejdspartner, Årstiderne Arkitekter i Herning, som fremstiller holdbare og nytænkende løsninger til dit eksisterende hjem.

Du kan også komme med dine helt egne ønsker, hvis du har drømme-tilbygningen i dine tanker. Der er absolut ingen begrænsninger hos os.

Få bygget en tilbygning i en totalentreprise

Vores kunder værdsætter muligheden for totalentreprise ved større projekter, da det er lettere for kunden. Vi varetager hele byggeprojektet ved din ønskede tilbygning, så du som kunde ikke skal spekulere på de aftaler, der er indgået med de forskellige håndværksvirksomheder. Dette vil spare dig for meget tid og besvær, hvilket vi ser som en fordel under hele forløbet.

Vi har mange opgaver, som stammer fra anbefalinger og tilfredse kunder. Dette er vi glade for, hvilket fortæller os, at vi leverer et fyldestgjort arbejde, hver gang vi har lavet en tilbygning. Vi består af et team af dygtige håndværkere, som garanterer et veludført stykke arbejde.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Kontakt os på telefon 28 29 29 09 eller e-mail ne@byggefirmaet-elmholt.dk, hvis du ønsker at høre mere omkring mulighederne for tilbygning.

Vi kan også hjælpe med døre og vinduer, nyt tag eller andet tømrerarbejde

Byg Garanti

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af

​Byggefirmaet Elmholt ApS

​Tlf.: +45 28 29 29 09