Byg Garanti

     Private & erhverv

        Uforpligtende tilbud

​Skal I bygge om eller bygge nyt?

Vi giver jer gerne et godt tilbud

Totalentreprise udført af dygtige samarbejdspartnere

Hos Byggefirmaet Elmholt ApS udfører vi alle former for entrepriser. Vi udfører alt lige fra det enkle til det avancerede i en totalentreprise, som vi står klar til løse i samarbejde med andre dygtige håndværkere, som vi arbejder sammen med fast.

Vi kører hovedsageligt ud til kunder i områderne omkring Herning, Vildbjerg Holstebro og Ikast.

Vi lægger vægt på, at projektet bliver godt gennemtænkt og er nøje planlagt fra start, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Den gode planlægning sikrer også, at arbejdet ved totalentreprise er færdigt til tiden og til aftalte den pris.

Hvad er fordelene ved en totalentreprise?

Ved at dit byggeprojekt bliver udført i en totalentreprise slipper du for selv at skulle holde styr på de forskellige faggrupper og de forskellige arbejdsopgaver – faktisk står vi for det hele. 

Har du nogle spørgsmål til totalentreprise undervejs, skal du også blot rette dem til din faste kontaktperson hos os, og dermed slipper du for at have flere forskellige kontaktpersoner inde over dit byggeprojekt. Du kan derfor være helt tryg ved at overlade projektet til os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores samarbejde med andre dygtige håndværkere og fagmænd betyder, at vi altid kan give et samlet, uforpligtende tilbud på hele din opgave, og at du som nævnt kan nøjes med at kontakte én håndværker ved selv store byggeprojekter. Det gør byggeprocessen ved totalentreprise langt mere overskuelig.

Kontakt os på telefon 28 29 29 09 eller e-mail ne@byggefirmaet-elmholt.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave udført i en totalentreprise hos os.​

Vi er medlem af

​Byggefirmaet Elmholt ApS

​Tlf.: +45 28 29 29 09