​Skal I bygge om eller bygge nyt?

Vi giver jer gerne et godt tilbud

​Nye vinduer? Vi tilbyder opmåling og udskiftning af vinduer

​Vi kan hos Byggefirmaet Elmholt ApS løse alle opgaver, når det kommer til montering og udskiftning af vinduer og døre for kunder i Herning, Holstebro, Ikast, Vildbjerg og omegn.

Har dine vinduer og døre udtjent sin levetid, kan vores tømrere rådgive dig, så du vælger de rette produkter ud fra dit behov og ud fra, hvilket stilmæssigt udtryk dit hus skal have. Før montering af vinduer er det vigtigt, at du er helt sikker på, hvilken stil du ønsker.

Vi opmåler alle vinduer og døre først

Ønsker du, at projektet er færdigt på et bestemt tidspunkt, er det en god ide at være ude i god tid, da leveringen af nye vinduer, ruder og døre kan være helt op til 6-8 uger.

For at vi kan give dig et nøjagtigt tilbud på vinduesudskiftning eller udskiftning af døre, tager vi altid ud og opmåler op. Herved sikrer vi os først og fremmest, at målene er rigtige, og at dine forventninger til de nye vinduer bliver opfyldt. Vi arbejder altid målrettet efter, at du får lige præcis det resultat, du ønsker ved vinduesudskiftning.

Vi kan isætte alt fra træ, træ-alu til plastikvinduer- og døre, og vi fortæller dig også gerne om fordelene ved de enkelte vinduestyper, så du kan træffe den rette beslutning ved udskiftning af vinduer. Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker nyt tag, en tilbygning eller andet tømrerarbejde.

Kontakt os og få en pris på vinduesudskiftning

Går du med overvejelserne om at udskifte dine døre eller dine vinduer, så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Hvad koster udskiftning af vinduer? Vi er altid klar på at give et godt tilbud på dine nye vinduer, men vores priser afhænger altid af materialevalg og mål. Kontakt os og lad os besigtige din opgave, så kommer vi med et ganske uforpligtende tilbud på din vinduesudskiftning.

Ring og hør mere på telefon 28 29 29 09 eller skriv til vores e-mail ne@byggefirmaet-elmholt.dk.

​​

Byg Garanti

Private & erhverv

Uforpligtende tilbud

Vi er medlem af

​Byggefirmaet Elmholt ApS

​Tlf.: +45 28 29 29 09